HomeNieuwsNieuwe eigenaren voor Passionata

Nieuwe eigenaren voor Passionata

12 februari 2024
Nieuwe eigenaren voor Passionata

Voor degene die het al wisten (en waarschijnlijk niet iedereen) geven wij, Chantal en Robert, het stokje over aan Suzanna en Diederik en gaan een nieuw avontuur aan.

Per 1 maart heeft Passionata nieuwe eigenaren en ze stellen zichzelf graag voor!

 

Wij zijn Suzanna Snijder en Diederik Creutzburg en met trots stellen wij ons voor als nieuwe eigenaren van Passionata. Per 1 maart nemen wij het roer over van Chantal en staan wij klaar om jullie te voorzien van de lekkerste delicatessen. De charme en kwaliteit van Passionata gaan we zeker behouden, al zullen wij hier uiteraard wel onze eigen draai aan geven. 

 

Zelf komen wij uit de horeca waarbij Diederik zeven jaar lang bij Restaurant RIJKS* in de keuken heeft gewerkt. Suzanna is vinoloog, komt uit de wijnimport en werkt op dit moment als sommelier bij Wijnbar Paskamer in Amsterdam. Samen vinden wij het leuk om op zoek te gaan naar smaken, het combineren daarvan en daarbij buiten de gebaande paden te gaan. We willen van Passionata nog meer dé plek maken waar je de allerlekkerste delicatessen en wijnen kunt vinden.


Graag nodigen wij jullie dan ook uit om vanaf maart langs te komen en kennis te maken, maar let op: om de overgang soepel te laten verlopen, is Passionata gesloten van 1 tot en met 4 maart. Vanaf dinsdag 5 maart verwelkomen wij jullie graag, tot dan!

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest? Neem contact met ons op
Neem direct contact op
© 2024 Passionata