HomeOver ons

Maak kennis met Passionata

Middag! Ik ben Chantal.
Passionata is ontstaan vanuit mijn passie voor lekker eten, vandaar uit is de naam Passionata ontstaan, voor mijn mediterraanse lekkernijen winkel. Je kan zeggen een uit de hand gelopen hobby, die nu al meer dan 15 jaar bestaat uit een delicatessenwinkel met traiteur, de lekkerste broodjes voor de lunch, ter plekke bereid, en daarnaast het cateringbedrijf , voor de lekkerste maaltijden, hapjes, sharing tables of borrelplateaus voor thuis of bedrijf.

Sinds ik mij kan herinneren staat eten bij mij centraal. Ik ben ook al jong bij mijn ouders' horeca bedrijf gaan werken, in de keuken en de bediening. Van daaruit ben ik eigenlijk nooit meer de horeca uitgeweest. Zo heb ik gewerkt bij delicatessenzaken, cateringbedrijven, restaurants en achter de bar met een cocktail opleiding. Hier heb ik genoeg ervaring vanuit opgedaan om met mijn passie, mijn eigen bedrijf te starten in 2006 genaamd Passionata.

  • Elke dag vers
  • Kwalitatief goed
  • Biologisch en duurzaam waar kan

Invloed op ons en de wereld

Ik houd van lekker eten, maar vind het ook zeer belangrijk wat voor invloed het op ons en de wereld heeft en ben dus ook voorstander van kwaliteit, duurzaamheid en pure smaken. Zo werk ik ook veel met en in de seizoenen en kijk altijd wat er op dat moment te halen valt en het beste smaakt. Smaak staat voorop!

Diverse smaken

CHOCOLA – SEVILLA – CURRY - TEL AVIV – BURRATA – CITROEN – AUBERGINE 
 
Eigenlijk ben ik geïnteresseerd in alles wat met eten te maken heeft: van het gereedschap tot taarten en olijfolie. Geef mij een heerlijk bordje eten en goed gezelschap. Ik droom zelfs van eten. Wat ga ik morgen maken? Wat zijn mooie smaakcombinaties? Hoe kan ik de gerechten nog mooier en lekkerder maken?
 

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest? Laat ons weten waar je trek in hebt!
Neem direct contact op
© 2023 Passionata