Maak kennis met Passionata
Sinds ik mij kan herinneren staat eten bij mij centraal. Ik ben ook al jong bij mijn ouders' horeca bedrijf gaan werken, in de keuken en de bediening. Van daaruit ben ik eigenlijk nooit meer de horeca uitgeweest. Zo heb ik gewerkt bij delicatessenzaken en achter de bar met een cocktail opleiding. Gastvrijheid zit in mijn DNA.
- Elke dag vers
- Kwalitatief goed
- Biologisch en maatschappelijk verantwoord
Invloed op ons en de wereld
Ik houd van lekker eten, maar vind het ook zeer belangrijk wat voor invloed het op ons en de wereld heeft en ben dus ook voorstander van kwaliteit, duurzaamheid en pure smaken.
Diverse smaken
CHOCOLA – SEVILLA – CURRY - TEL AVIV – BURRATA – CITROEN – AUBERGINE
Eigenlijk ben ik geïnteresseerd in alles wat met eten te maken heeft: van het gereedschap tot taarten en olijfolie. Geef mij een heerlijk bordje eten en goed gezelschap. Ik droom zelfs van eten. Wat ga ik morgen maken? Wat zijn mooie smaakcombinaties? Hoe kan ik de gerechten nog mooier en lekkerder maken?