HomeOver ons

Maak kennis met Passionata

Sinds ik mij kan herinneren staat eten bij mij centraal. Ik ben ook al jong bij mijn ouders' horeca bedrijf gaan werken, in de keuken en de bediening. Van daaruit ben ik eigenlijk nooit meer de horeca uitgeweest. Zo heb ik gewerkt bij delicatessenzaken en achter de bar met een cocktail opleiding. Gastvrijheid zit in mijn DNA. 

  • Elke dag vers
  • Kwalitatief goed
  • Biologisch en maatschappelijk verantwoord

Invloed op ons en de wereld

Ik houd van lekker eten, maar vind het ook zeer belangrijk wat voor invloed het op ons en de wereld heeft en ben dus ook voorstander van kwaliteit en pure smaken. 

Diverse smaken

CHOCOLA – SEVILLA – CURRY - TEL AVIV – BURRATA – CITROEN – AUBERGINE 
 
Eigenlijk ben ik geïnteresseerd in alles wat met eten te maken heeft: van het gereedschap tot taarten en olijfolie. Geef mij een heerlijk bordje eten en goed gezelschap. Ik droom zelfs van eten. Wat ga ik morgen maken? Wat zijn mooie smaakcombinaties? Hoe kan ik de gerechten nog mooier en lekkerder maken?
 

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest? Laat ons weten waar je trek in hebt!
Neem direct contact op
© 2020 Passionata