HomeOver ons

Maak kennis met Passionata

Wij zijn Diederik Creutzburg en Suzanna Snijder. Ongeveer 10 jaar geleden werden we verliefd op elkaar én op de culinaire en wijnwereld. Het begon allemaal met een Italiaanse wijn- en spijsavond in Haarlem. Sinds die dag zijn onze harten verkocht aan Italië, het heerlijke eten dat er vandaan komt en de prachtige wijnen die daar worden gemaakt.

Per 1 maart 2024 hebben wij Passionata overgenomen van Chantal en staan wij klaar om jou te voorzien van de lekkerste delicatessen. De charme en kwaliteit waar Passionata de afgelopen 17 jaar om bekend stond gaan wij zeker behouden, al geven wij hier uiteraard wel onze eigen draai aan.

Zelf komen wij uit de horeca waarbij Diederik zeven jaar lang bij Restaurant RIJKS* in de keuken heeft gewerkt. Suzanna is vinoloog, komt uit de wijnimport en werkte als sommelier bij Wijnbar Paskamer in Amsterdam. Samen vinden wij het leuk om op zoek te gaan naar smaken, het combineren daarvan en daarbij buiten de gebaande paden te gaan. We willen van Passionata nog meer dé plek maken waar je de allerlekkerste delicatessen en wijnen kunt vinden.

Graag nodigen wij je uit om langs te komen en kennis te maken, graag tot dan!

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest? Neem contact met ons op
Neem direct contact op
© 2024 Passionata