HomeGeschenk pakket

Geschenk- Kerstpakketten

Op zoek naar bijzondere kerstpakketen? In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan authentieke en ambachtelijke delicatessen. Elk product heeft iets unieks en vertelt haar eigen verhaal. Juist dat maakt een relatiegeschenk bijzonder.
Bij ons vind je geen standaardgeschenken maar zorgvuldig samengestelde cadeaus waarmee je jouw (zakelijk) relatie zult verrassen. Niet alleen voor de Kerst maar ook voor andere bijzondere gelegenheden. Passionata staat klaar om je van dienst te zijn. Altijd binnen jouw wensen en eigen budget. kerstpakket-relatiegeschenk-passionata-naarden

Uw kerstpakket

Dit jaar gaat alles natuurlijk een beetje anders dan normaal, dus waarschijnlijk ook uw kerstpakket. Hierin kunnen wij snel oplossingen bieden.
Wilt u bijvoorbeeld dat alles op huisadressen aangeboden wordt, dat kan. Wilt u een borrelpakket om met 'z'n allen' gezellig te borrelen? Wij verzorgen het.

Hieronder zijn enkele voorbeelden van onze pakketten. U kunt ze al samen stellen vanaf 25 eur. Of geef uw wensen aan en wij doen een passend voorstel.

kerstpakketten-passionata-naarden

 

kerstpakket-relatiegeschenk-passionata-naardenkerstpakket-relatiegeschenk-passionata-naarden

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest? Laat ons weten waar je trek in hebt!
Neem direct contact op
© 2021 Passionata