HomeCateringCatering op maat

Catering op maat

Catering verzorgen is een feest op zich. Catering op maat maken we waar in onze kwaliteit, maar ook in het hele gevoel er omheen. Of dit nu tijdens een chique bijeenkomst is of tijdens een ongedwongen verjaardag. Passionata heeft als voornaamste doel om van jouw (zakelijk) event een culinair succes te maken.

Eindeloze mogelijkheden

Van luxe hapjes en bourgondische borrelplateaus tot wijnen, cocktails of high tea. De mogelijkheden zijn écht eindeloos. We gebruiken alleen maar ingrediënten van de hoogste kwaliteit, passend bij het seizoen en aansluitend op de laatste foodtrends. Zo zorgen we voor verrassende menu's die impact maken op je gasten. Dit geldt zowel voor onze drop off service als het verzorgen van full service catering met personeel op locatie.

Wat mogen we voor jou maken?

Wij staan altijd open voor suggesties en willen je voorzien van catering, waarbij alles naar jouw wens is. Daar is catering op maat voor gemaakt in onze ogen. Heb je interesse in catering op maat en zou je graag meer informatie of persoonlijk advies willen ontvangen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op.

Contact opnemen

Op zoek naar een cateraar voor jouw feest? Laat ons weten waar je trek in hebt!
Neem direct contact op
© 2023 Passionata